Safran Film

online video produktion webfilm video production

Safran Film header image 3

Om Safran Film

Safran Film producerer webfilm og web-tv til organisationer, private og offentlige virksomheder.

Video er blevet en naturlig og integreret del af moderne online kommunikation. Levende billeder er med til at skabe konkret synlighed og øget tilstedeværelse i mediebilledet, og det er populært blandt netbrugerne.

Jeg har specialiseret mig i at skabe videoindhold til nettet i form af gode historier, budskaber, nyheder og viden i målrettede og inspirerende webfilm i HD kvalitet, lige til at uploade.

Jeg tror på, at kvalitet og effekt hænger sammen. Et godt resultat afhænger af, at man har gjort sig klart, hvad man vil bruge video til, hvem målgruppen er, og at indholdet er interessant og godt produceret.

Jeg tilbyder at gå ind i den kreative proces allerede i idéfasen og være med til at guide og inspirere mine kunder. På den måde kan vi sammen skabe et godt grundlag for at opnå et resultat, der virker.

Kontakt mig for et tilbud: +45 26 33 60 22

Mail anette [at] safranfilm.dk

Det er altid muligt finde en løsning der matcher jeres budget.

Om mig: Videojournalist og skrivende journalist siden 2001. Jeg har produceret en lang række tv-indslag, webfilm, soundslides, artikler og nyhedsbreve for både offentlige og private organisationer. Jeg er uddannet i filmvidenskab, manuskriptskrivning og journalistik fra universiter i København, Paris og Montpellier samt Danmarks Journalisthøjskole.